CMEs Ether-futures kørte mere end $ 30 mio. Volumen den første dag

Mere end $ 30 millioner af Ether-kontrakter skiftede hænder på CME under markedets første handelsdag.

Ether-futures oplevede mere end 30 millioner dollars

Lanceringen af Chicago Mercantile Groups meget forventede Ether-futures oplevede mere end 30 millioner dollars i kontrakter, der handles i løbet af den første handelsdag.

CMEs nye Ether-produkt, der blev lanceret den 8. februar, oplevede 388 kontrakter, der handles på sin første dag, hvor 303 af kontrakterne blev mobiliseret til at spekulere i februar-prisen. Mens der også handles 84 kontrakter, der udløb i marts, skiftede kun en enkelt april-kontrakt hænder.

Hver af CMEs kontrakter repræsenterer 50 Ether, hvor børsen indstiller minimumshandelsværdien til fem kontrakter – værd mere end $ 450.000 til aktuelle priser.

CMEs ETH-futures handlede sidst for $ 1.826,5, en præmie på 1,5% over spotmarkederne. Med størstedelen af de handlede kontrakter, der udløber i februar, ser det ud til, at handlende spekulerer i, at Ether lukker måneden nær det nuværende prisniveau.

Dagene op til lanceringen oplevede et betydeligt bullish momentum for Ethereum med prisudvikling til nye all-time højder over $ 1.500 og socialt engagement på hidtil usete niveauer.

Da Ether’s on-chain-aktivitet og transaktionsgebyrer steget

Da Ether’s on-chain-aktivitet og transaktionsgebyrer steget, erklærede Mythos Capital-grundlægger Ryan Adams, at „en anden flippening“ er kommet, og peger på CoinMetrics-data, der indikerer, at Ethereum nu har overgået Bitcoin med værdien af on-chain-afvikling ved hjælp af sin oprindelige mønt.

Endnu en flip.

Ethereum afregner nu mere værdi i ETH end Bitcoin afregner i BTC. Ethereum er nu det største netværk til tillidsfri pengeafvikling.

De siger reservevalutastatus er den sidste, der falder, når en økonomisk magt bliver udkonkurreret.

1 flippere tilbage.

Ifølge Blockchain Centers „Flippening Index“, der søger at måle Ethereums styrke i forhold til Bitcoin med otte nøglemålinger, har Ethereum allerede overhalet Bitcoin med halvdelen af sine indikatorer – transaktionstal, nodeantal, transaktionsvolumen og samlede transaktionsgebyrer.

Indekset rangerede Ethereums Google-søgningsinteresse og markedsdækning på ca. en fjerdedel af Bitcoins, mens Ether-aktive adresser ligger på 53% og handelsvolumen er på 74%. Alt fortalte, at Flippening Index sidder i øjeblikket med en højeste tid på 72,4%.