Bitcoin nousee mukaan uutisiin lisästimulointikeskusteluista

Kirjoitushetkellä bitcoinin hinta on noussut yli 300 dollarilla. Usein on raportoitu, että syyskuu on luonnollisesti laskeva kuukausi bitcoinille ja useille muille varoille, mutta sillä ei yleensä ole mitään pysyvää vaikutusta valuutan hintaan. Se ei vie mitään neljännelle vuosineljännekselle, ja toistaiseksi asiat ovat normaalisti.

Bitcoin on vielä enemmän tänään
Hyviä uutisia on enemmän siinä, että näyttää siltä, että bitcoinista on tulossa paljon kypsempi ja paljon vakaampi. Esimerkiksi viime vuoden syyskuun aikana valuutta laski yli 1000 dollaria pudoten karkeasti 9 400 dollarista noin 8 100 dollariin. Monet halusivat syyttää Bakktin – institutionaalisen salauksen kaupankäyntialustan, jota oli mainostettu vuoden 2018 lopusta lähtien, surkeaan käyttöönottoon valuutan heikosta suorituskyvystä, mutta voidaan väittää, että kyseessä oli yksinkertaisesti „syyskuun bitcoin-blues“.

Vaikka asiat lopulta paranivat, se kesti paljon kauemmin. Bitcoin alkoi lopulta näyttää elämää vasta kaksi kuukautta myöhemmin, kun marraskuu saapui. Valuutta saavutti lopulta 9000 dollarin rajan marraskuun alussa useiden viikkojen surkean pudotuksen jälkeen, mutta asiat eivät edes kesti silloin. Valuutan lopussa vuosi oli vain 7000 dollaria.

Vaikka emme ole vielä saavuttaneet marras- tai joulukuuta, on varmasti lupaavaa nähdä Bitcoin Profit takaisin normaaliin, nousevaan juureensa niin nopeasti, että seuraamme vain 30 päivän – viime vuoden 60 sijaan – negatiivista käyttäytymistä.

Monet analyytikot huomasivat muutoksen nopeasti, ja vaikka jotkut „syyttävät“ Square: n äskettäistä noin 50 miljoonan dollarin ostoa BTC-yksiköissä valuutan äkillisestä noususta, toiset uskovat, että uudistetuilla elvytysneuvotteluilla on jotain tekemistä bitcoinin yleisen käyttäytymisen muutoksen kanssa .

Tämä toinen ärsykkeiden tarkistuskierros on johtanut liialliseen keskusteluun, ja parlamentin puhemies Nancy Pelosi ja valtiovarainministeri Steven Mnuchin ajavat sitä jokaisesta pienestä asiasta. Demokraatit yrittävät jälleen pakata menolaskuun miljoonia ylimääräisiä dollareita, jotka menevät heidän omiin etuihinsa.

Presidentti Trump ei odota kongressin saavan päätään peliin. Hän ehdottaa nyt suurta 1,8 biljoonan dollarin seteliä, joka on suunniteltu elvyttämään taloutta ja asettamaan rahaa takaisin työssäkäyvien perheiden taskuihin, ja sijoittajat tuoksuvat vihreiltä jokaisessa kulmassa. Russ Mold – sijoitusjohtaja välitystoiminnassa AJ Bell – kommentoi:

Sijoittajat keskittyvät edelleen mahdollisuuksiin lisätä kannustimia.

Eikö kongressi voi saada sitä yhdessä?
Mati Greenspan Quantum Economics -yrityksestä selitti, että äskettäiset elvytysneuvottelut ovat aiheuttaneet osakkeiden nousun, ja korrelaation jakaminen bitcoinin kanssa johti salauksen hintojen nousuun. Hän sanoo:

Erittäin pitkäaikaisissa kaavioissa bitcoin on aina ollut jonkin verran sidoksissa osakemarkkinoihin, käyttäytymällä kuten riskialttiista omaisuuseristä voidaan odottaa, erityisesti reagoimalla löyhästi ärsykkeiden lisäämiseen tai poistamiseen keskuspankeista.