Bitcoin ei ole valmis siirtymään valtavirtaan

Bitcoin ei ole valmis siirtymään valtavirtaan. Bitcoin ei toimisi hyvin, jos ihmisjoukot yrittäisivät käyttää sitä.

Siinä tapauksessa koko maailma käytti Bitcoinia, Blockchain ei toiminut.

Valtavirtaan siirtyminen merkitsisi 700 miljardia tapahtumaa vuodessa.

Bitcoin ei ole valmis siirtymään valtavirtaan

Bitcoin ei ole valmis siirtymään valtavirtaan. Bitcoin ei toimisi hyvin, jos ihmisjoukot yrittäisivät käyttää sitä. Siinä tapauksessa koko maailma käytti kolikkoa; Blockchain ei toimisi.

Valtavirtaan siirtyminen merkitsisi 700 miljardia tapahtumaa vuodessa. Bitcoin laajentaa hitaasti kapasiteettiaan, mutta se ei toimi vauhdilla, jonka pitäisi ottaa huomioon sen kasvu.

Digitaalinen valuutta luokitellaan maailman 1. numeroksi. Digitaalisten kolikoiden tavoitteena on, että se on ensisijainen valuutta ympäri maailmaa. Rajoitetun kapasiteettinsa vuoksi digitaalinen omaisuus ei voi saavuttaa tavoitteitaan; sen sijaan sitä on käytetty arvovarastona.

Digitaalitransaktiot ovat kasvaneet, kolikkokauppamaksut ovat laskeneet. Kolikon palaute on, että ostosten tekeminen on hitaampaa ja kalliimpaa, kun teet pienyrityksiä kuin käteistä.

Digitaalisen kolikon fanit uskovat, että se saavuttaa vaiheen, jossa jokainen maa käyttää valuuttaa.

Digitaalisten lompakoiden ilmaantuminen on myös synnyttänyt toivoa valuutalle

Digitaalisia lompakoita käytetään kaikkeen persikan ostamisesta Porscheen, ja tässä tapauksessa ostot ovat tehokkaita. Viime vuonna tapahtui 208,5 miljardia digitaalista tapahtumaa, mikä merkitsi 1,9 miljardia päivässä.

Tavoitteena on, että digitaalinen kolikko pystyy suorittamaan 13 194 444 tapahtumaa 600 sekunnin välein. Digitaalinen omaisuus ei saavuttaisi tavoitteitaan, koska sillä on tällä hetkellä 7 Gt tietoa, kun taas koko Blockchain olisi 300 Gt.

Jotta online-kolikko saavuttaisi tavoitteensa, sen on lisättävä koko Blockchain 43 päivän välein.